Okna in vrata

Po naročilu izdelujemo kakovostna lesena okna ter balkonska vrata iz smrekovih in macesnovih najsodobnejših lepljenih okenskih profilov debeline 68 mm. Na željo kupca lahko izdelamo okna in vrata tudi iz hrasta. Uporabljamo vrhunsko okovje priznanih proizvajalcev.

Okna so zaščitena s 4-kratnim nanosom. Lahko izbirate med debeloslojnimi lazurami po barvni karti Okna Tim (struktura lesa je vidna) in pokrivnimi barvami po RAL-u ali pa se odločate med večbarvnimi kombinacijami. Na krilu in podboju so standardno montirane ALU odkapnice v več barvnih odtenkih. Izolativno termopan steklo debeline 4-18-4 mm, Ug = 1,1 W/m2K ( okna Standard ), ki vam zagotavlja odlično toplotno in zvočno izolacijo. Za zahtevnejše kupce lahko vgradimo troslojno zasteklitev 4-12-4-12-4 Ug = 0,7 W/m2K oziroma 4-14-4-14-4 Ug = 0,6 W/m2K (okna 3S). Možna so tudi raznovrstna dekorativna stekla, lepljena varnostna stekla.

okna 3

garancija

vrata3

Nudimo vam tudi vhodna vrata v enakih barvnih odtenkih ter polknamasivna notranja vratastandardna notranja vrata z masivnimi podboji. Notranja masivna vrata so iz smreke, macesna, jesena in hrasta.

Možnost skritega okovja pri oknih.

Možnost pridobitve EKO subvencij za okna 3S.

Vgradnja: standardna ali RAL montaža

Vsa vrata izdelamo po željah kupcev.

Oglejte si galerijo naših izdelkov ali pa nas kontaktirajte za ponudbo.

prej potem